MCSI, ANBPR și Fundația IREX România: protocol în sprijinul e-guvernării, cu participarea bibliotecilor publice

La conferința de presă organizată cu acest prilej au participat Ministrul Comunicațiilor și Societății Informaționale, Valerian Vreme, Siri Oswald, Manager Program Global Libraries Initiative al Fundației Bill și Melinda Gates, Paul-Andre Baran, Director Program Biblionet România și Doina Popa, Președintele ANBPR.
Protocolul are scopul de a promova bibliotecile publice din cadrul programului Biblionet ca centre de resurse informaționale și de acces la e-Guvernare.
"MCSI se va sincroniza cu IREX România și ANBPR pe palierul de informatizare a societății prin desemnarea unei persoane care va menține o legătură permanentă cu cele două organizații. De asemenea, vom identifica axe de finanțare din fonduri europene pe care să le derulăm pentru bibliotecile naționale din România, precum și pentru ONG-urilor atașate”, a adăugat Ministrul Valerian Vreme.

www.mcsi.ro

{ 0 comentarii... Skip ke Kotak Komentar }

Tambahkan Komentar Anda

 

Despre ANBPR Filiala Sibiu

Filiala are calitatea de membru fondator al ANBPR, fiind reprezentată la Conferinţa de constituire din februarie 1990 de domnul Mihai Cramarenco, delegat din partea Bibliotecii ASTRA Sibiu.

ANBPR Filiala Sibiu

Presedinte: Antonela Sofia Barbu
Biblioteca Municipala ''St. L. Roth'' Medias

Vicepresedinti: Ioana Butnaru si Daniela Stancu
Biblioteca Judeteana ''ASTRA'' Sibiu

Secretar: Gabriela Hasegan
Biblioteca Judeteana ''ASTRA'' Sibiu

Membru: Irina Racovitan
Biblioteca Judeteana ''ASTRA'' Sibiu

Faceți căutări pe acest blog

Participi la Campania:''In vara aceasta, la moda este CARTEA''?

ANBPR Filiala Sibiu © 2012 | Template By Jasriman Sukri