La Mediaş încep pregătirile pentru Festivalul Cititorului, ediţia a IV-a

Luna noiembrie 2010 aduce un nou eveniment cultural în municipiul de pe Târnava Mare. Ajuns la a IV-a ediţie, Festivalul Cititorului va fi organizat la sediul Bibliotecii Municipale „St. L.Roth” în perioada 1 – 5 noiembrie 2010 şi va cuprinde atât lansări de carte, concursuri, expoziţii, prezentări de Proiecte, cât şi o serie de manifestări adresate bibliotecarilor, profesorilor, oameni de afaceri, persoanelor de vârsta a III-a şi elevilor. Prima zi se va deschide cu o Conferinţă „ Educaţia cetăţenilor prin Biblioteci”, în cadrul căreia sunt invitaţi să participe reprezentanţi ai Fundaţiei IREX şi colegi din ţară. Un simpozion la care sperăm să participe oamenii de afaceri din municipiul nostru, care au sprijinit de-a lungul anilor acte culturale de marcă va trata subiectul „Biblioteca în viaţa oamenilor de afaceri”. Un concurs inedit este cel de creaţie, adresat de data aceasta persoanelor de vârsta a treia care citesc cărţi şi sunt un exemplu pentru cei mai tineri, tema aleasă fiind „Eu şi lumea cărţilor”, lucrările cele mai deosebite fiind premiate.
Şi în acest an se va acorda Premiul BiblioMed, adresat bibliotecarilor, concurs ce va avea ca temă: „Bibliotecari şi utilizatori în UE. Asemănări şi deosebiri.” Se vor prezenta serviciile oferite de către biblioteci, modele de utilizatori. Profilul utilizatorului bibliotecii înscrise în concurs. Pot participa bibliotecari din instituţii de învăţământ, centre de documentare şi informare, biblioteci din mediul rural şi urban, lucrările pregătite urmând a fi trimise până la data de 25 octombrie 2010.

{ 0 comentarii... Skip ke Kotak Komentar }

Tambahkan Komentar Anda

 

Despre ANBPR Filiala Sibiu

Filiala are calitatea de membru fondator al ANBPR, fiind reprezentată la Conferinţa de constituire din februarie 1990 de domnul Mihai Cramarenco, delegat din partea Bibliotecii ASTRA Sibiu.

ANBPR Filiala Sibiu

Presedinte: Antonela Sofia Barbu
Biblioteca Municipala ''St. L. Roth'' Medias

Vicepresedinti: Ioana Butnaru si Daniela Stancu
Biblioteca Judeteana ''ASTRA'' Sibiu

Secretar: Gabriela Hasegan
Biblioteca Judeteana ''ASTRA'' Sibiu

Membru: Irina Racovitan
Biblioteca Judeteana ''ASTRA'' Sibiu

Faceți căutări pe acest blog

Participi la Campania:''In vara aceasta, la moda este CARTEA''?

ANBPR Filiala Sibiu © 2012 | Template By Jasriman Sukri