Curs pentru Bibliotecari Studii Medii, furnizat de ANBPR

ANBPR a lansat recent primul Curs pentru Bibliotecari Studii Medii din oferta Centrului de Formare al Asociației, recent înființat. Cu o curriculă complexă și actuală, acest produs educațional este unul competitiv, cursanții primind, la absolvire, un certificat recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale, precum și de Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului.

Conceput pentru a furniza bibliotecarilor soluții de formare calitative și verificate, Cursul ANBPR pentru bibliotecari cu studii medii reprezintă o resursă educațională prețioasă atât pentru angajații bibliotecilor publice, cât și pentru acele categorii de profesioniști care doresc să dobândească o calificare în domeniul bibliotecomic.

„Ideea constituirii propriului Centru de Formare Profesională al Asociației s-a cristalizat cu mai mulți ani în urmă. În 2010, însă, nu mai vorbim doar de un proiect, ci de o realizare concretă, utilă și funcțională, atât din perspectiva organizației, cât și din aceea a membrilor noștri. Suntem încrezători că acest Centru va reprezenta un pilon important în activitatea viitoare a ANBPR, ce va oferi profesiei noastre o bază solidă de susținere, de data aceasta în domeniul dezvoltării de competențe. Misiunea Centrului de Formare este, până la urmă, aceea de a contribui, prin oferta proprie de cursuri, la creșterea nivelului de cunoaștere și înțelegere a domeniului biblioteconomic, în beneficiul tuturor categoriilor de bibliotecari”, a declarat Doina Popa, Președintele ANBPR.

Păstrând structura unui program de calificare de tip tradițional, Cursul ANBPR pentru bibliotecari cu Studii Medii asigură participanților cunoștințele fundamentale de biblioteconomie, indispensabile în munca de bibliotecă. Prestația lectorilor înalt calificați, accesul la materiale și note de curs profesioniste, puse la dispoziție de echipa de facilitatori, garantează participanților o experiență educațională de cea mai bună calitate.

Detalii www.anbpr.org.ro

{ 0 comentarii... Skip ke Kotak Komentar }

Tambahkan Komentar Anda

 

Despre ANBPR Filiala Sibiu

Filiala are calitatea de membru fondator al ANBPR, fiind reprezentată la Conferinţa de constituire din februarie 1990 de domnul Mihai Cramarenco, delegat din partea Bibliotecii ASTRA Sibiu.

ANBPR Filiala Sibiu

Presedinte: Antonela Sofia Barbu
Biblioteca Municipala ''St. L. Roth'' Medias

Vicepresedinti: Ioana Butnaru si Daniela Stancu
Biblioteca Judeteana ''ASTRA'' Sibiu

Secretar: Gabriela Hasegan
Biblioteca Judeteana ''ASTRA'' Sibiu

Membru: Irina Racovitan
Biblioteca Judeteana ''ASTRA'' Sibiu

Faceți căutări pe acest blog

Participi la Campania:''In vara aceasta, la moda este CARTEA''?

ANBPR Filiala Sibiu © 2012 | Template By Jasriman Sukri