Dragi colegi,
IREX lanseaza invitatia de inscriere in prima editie a Concursului “Instruieste-ti comunitatea!”.

Concursul “Instruieste-ti comunitatea!” este o competitie deschisa bibliotecilor publice din Romania, organizata de IREX in cadrul programului national “Biblionet – lumea in biblioteca mea!”. Pot participa la acest concurs si alte biblioteci sau institutii info-documentare care demonstreaza ca ofera cel putin 10 ore pe saptamana servicii pentru comunitatea extinsa.
Scopul Concursului “Instruieste-ti comunitatea!” este sa incurajeze bibliotecarii sa iasa in intampinarea comunitatilor pe care le servesc si sa actioneze pentru a le satisface nevoile de instruire. Astfel, aceasta competitie vizeaza implicarea bibliotecarilor in organizarea si livrarea de cursuri sau alte forme de instruire bazate pe nevoile reale ale comunitatii.

Aceasta prima editie a competitiei se desfasoara sub tema “Cursuri organizate de biblioteci pentru comunitate”.

Pentru aceasta editie IREX asteapta aplicatii pentru finantari cuprinse intre 100 si 1.500 USD, care sa sprijine bibliotecile in organizarea si punerea in practica a unor programe de instruire bazate pe nevoile comunitatii.

Pot aplica in aceasta editie biblioteci sau alte institutii documentare care au organizat sau au fost parteneri activi in organizarea unui program de instruire / curs bazat pe nevoile comunitatii in anii 2009 si 2010.

Pentru a se inscrie in competitie doritorii vor citi cu atentie pachetului de informatii (disponibil la pe website-ul Biblionet la http://www.biblionet.ro/show/index/k/745/a/746 si pe forum la http://www.biblionet.ro/forum/viewtopic.php?f=21&t=111) si vor verifica cu atentie criteriile de eligibilitate.

Finantarea in aceasta editie se va acorda pentru documentarea unui program de instruire / curs organizat in perioada 2009 – 2010 si pentru implementarea propriu-zisa a programului imbunatatit.
Pentru intrebari despre Concursul “Instruieste-ti comunitatea!” va invitam sa utilizati sectiunea Concursul ”Instruieste-ti comunitatea!” \ Intrebari si raspunsuri (http://www.biblionet.ro/forum/viewtopic.php?f=21&t=110) sau adresa de e-mail office@irex.ro, unde veti completa in campul Subiect (Subject) “Intrebare IC”. Intrebarile primite pe e-mail vor fi postate pe forum in sectiunea Concursul ”Instruieste-ti comunitatea!”, impreuna cu raspunsul.

{ 0 comentarii... Skip ke Kotak Komentar }

Tambahkan Komentar Anda

 

Despre ANBPR Filiala Sibiu

Filiala are calitatea de membru fondator al ANBPR, fiind reprezentată la Conferinţa de constituire din februarie 1990 de domnul Mihai Cramarenco, delegat din partea Bibliotecii ASTRA Sibiu.

ANBPR Filiala Sibiu

Presedinte: Antonela Sofia Barbu
Biblioteca Municipala ''St. L. Roth'' Medias

Vicepresedinti: Ioana Butnaru si Daniela Stancu
Biblioteca Judeteana ''ASTRA'' Sibiu

Secretar: Gabriela Hasegan
Biblioteca Judeteana ''ASTRA'' Sibiu

Membru: Irina Racovitan
Biblioteca Judeteana ''ASTRA'' Sibiu

Faceți căutări pe acest blog

Participi la Campania:''In vara aceasta, la moda este CARTEA''?

ANBPR Filiala Sibiu © 2012 | Template By Jasriman Sukri