Angajare Asistent Director

Asociaţia Naţională a Bibliotecarilor şi Bibliotecilor Publice din România (ANBPR), cu sediul în Bucureşti, angajează Asistent Director în cadrul Departamentului Operaţional.

Descriere poziţie:

Asistent Directorul se subordonează Directorului Executiv al ANBPR şi îl sprijină activ în realizarea managementului general al Asociaţiei, în mod special în ceea ce priveşte arhivarea şi sistematizarea documentelor şi alte sarcini administrative şi de secretariat specifice. Activitatea se va desfăşura în principal la sediul din Bucureşti.

Persoanele interesate vor trimite CV şi Scrisoare de intenţie, până la data de 10 ianuarie 2010, pe adresa de e-mail: anbpr_ro@yahoo.com Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , cu subiectul: Aplicaţie ASISTENT DIRECTOR.

Mai multe pe www.anbpr.org.ro

{ 0 comentarii... Skip ke Kotak Komentar }

Tambahkan Komentar Anda

 

Despre ANBPR Filiala Sibiu

Filiala are calitatea de membru fondator al ANBPR, fiind reprezentată la Conferinţa de constituire din februarie 1990 de domnul Mihai Cramarenco, delegat din partea Bibliotecii ASTRA Sibiu.

ANBPR Filiala Sibiu

Presedinte: Antonela Sofia Barbu
Biblioteca Municipala ''St. L. Roth'' Medias

Vicepresedinti: Ioana Butnaru si Daniela Stancu
Biblioteca Judeteana ''ASTRA'' Sibiu

Secretar: Gabriela Hasegan
Biblioteca Judeteana ''ASTRA'' Sibiu

Membru: Irina Racovitan
Biblioteca Judeteana ''ASTRA'' Sibiu

Faceți căutări pe acest blog

Participi la Campania:''In vara aceasta, la moda este CARTEA''?

ANBPR Filiala Sibiu © 2012 | Template By Jasriman Sukri