CPC - Editia septembrie - octombrie 2010

Editia CPC septembrie - octombrie 2010 este editie libera, fara o tema impusa. Pot participa in competitie proiecte propuse de alte entitati, cu conditia ca in cadrul proiectului propus sa existe un parteneriat activ cu o biblioteca. In aceasta editie IREX asteapta aplicatii pentru finantari cuprinse intre 100 si 2.500 USD, care sa ajute la punerea in practica a unor proiecte comunitare in biblioteci. Durata proiectelor propuse trebuie sa fie cuprinsa intre o luna si sase luni. Pentru a fi inscrise in competitie propunerile trebuie sa se incadreze in scopul si obiectivele Concursului de Participare Comunitara si sa respecte cumulate toate criteriile de eligibilitate.

Aplicantul poate fi o biblioteca, indiferent de tipul bibliotecii, sau alt tip de institutie/organizatie, cu conditia ca o biblioteca sa fie partener activ in proiectul propus. De asemenea, aplicatia depusa trebuie sa fie completa si explicita – fiecare sectiune a formularului Aplicatie la Concursul de Participare Comunitara trebuie completata pentru ca aplicatia sa fie valida si proiectul inscris in competitie, inclusiv sectiunile pentru explicarea obiectivelor propuse si a activitatilor propuse (sectiunea “Obiective si Activitati”) si pentru planificarea activitatilor propuse (sectiunea “Calendar de Activitati”).
Data limita pentru inscrierea proiectelor in aceasta editie este 30 septembrie 2010 (orele 24:00).

www.biblionet.ro

{ 0 comentarii... Skip ke Kotak Komentar }

Tambahkan Komentar Anda

 

Despre ANBPR Filiala Sibiu

Filiala are calitatea de membru fondator al ANBPR, fiind reprezentată la Conferinţa de constituire din februarie 1990 de domnul Mihai Cramarenco, delegat din partea Bibliotecii ASTRA Sibiu.

ANBPR Filiala Sibiu

Presedinte: Antonela Sofia Barbu
Biblioteca Municipala ''St. L. Roth'' Medias

Vicepresedinti: Ioana Butnaru si Daniela Stancu
Biblioteca Judeteana ''ASTRA'' Sibiu

Secretar: Gabriela Hasegan
Biblioteca Judeteana ''ASTRA'' Sibiu

Membru: Irina Racovitan
Biblioteca Judeteana ''ASTRA'' Sibiu

Faceți căutări pe acest blog

Participi la Campania:''In vara aceasta, la moda este CARTEA''?

ANBPR Filiala Sibiu © 2012 | Template By Jasriman Sukri