Sesiune de proiecte CPC

In cadrul Concursului de Participare Comunitara, IREX asteapta aplicatii pentru finantari cuprinse intre 100 si 2.500 USD, care sa ajute la punerea in practica a unor proiecte comunitare in biblioteci. Durata proiectelor propuse trebuie sa fie cuprinsa intre o luna si sase luni.
Pentru editia iulie – august a Concursului de Participare Comunitara perioada de inscriere a proiectelor este 1 iulie – 31 iulie 2010.
Tema editiei CPC iulie - august 2010 este “Voluntarii si bibliotecile - impreuna pentru comunitate".
Aplicantul poate fi o biblioteca, indiferent de tipul bibliotecii, sau alt tip de institutie/organizatie, cu conditia ca o biblioteca sa fie partener activ in proiectul propus. De asemenea, aplicatia depusa trebuie sa fie completa si explicita – fiecare sectiune a formularului Aplicatie la Concursul de Participare Comunitara trebuie completata pentru ca aplicatia sa fie valida si proiectul inscris in competitie, inclusiv sectiunile pentru explicarea obiectivelor propuse si a activitatilor propuse (sectiunea “Obiective si Activitati”) si pentru planificarea activitatilor propuse (sectiunea “Calendar de Activitati”). Data limita pentru inscrierea proiectelor in aceasta editie este 31 iulie 2010 (orele 24:00).
Pentru a inscrie un proiect este necesar sa completati formularul “Aplicatie la Concursul de Participare Comunitara” si sa-l transmiteti prin e-mail la adresa office@irex.ro, completand “CPC” in campul subiect. Confirmarea inscrierii va fi transmisa prin e-mail in termen de 5 zile lucratoare de la data primirii aplicatiei.
Calendarul editiei CPC iulie - august 2010 este:
•Perioada de inscriere a proiectelor in competitie: 1 iulie – 31 iulie 2010 (ora 24:00)
•Preselectia proiectelor inscrise: 1 august – 9 august 2010
•Anuntarea proiectelor finaliste: 10 august 2010
•Discutii online intre membrii juriului si finalistii editiei: 11 august – 15 august 2010
•Evaluarea finala si votul juriului CPC: 16 august - 20 august 2010
•Anuntarea castigatorului editiei: 21 august 2010
Pentru intrebari si sugestii va invitam să utilizati forumul biblionet.ro, sectiunea Concursul de Participare \ Intrebari si raspunsuri (viewtopic.php?f=5&t=34) sau adresa de e-mail office@irex.ro, unde veti completa in campul Subiect (Subject) “Intrebare CPC”.

www.biblionet.ro

{ 0 comentarii... Skip ke Kotak Komentar }

Tambahkan Komentar Anda

 

Despre ANBPR Filiala Sibiu

Filiala are calitatea de membru fondator al ANBPR, fiind reprezentată la Conferinţa de constituire din februarie 1990 de domnul Mihai Cramarenco, delegat din partea Bibliotecii ASTRA Sibiu.

ANBPR Filiala Sibiu

Presedinte: Antonela Sofia Barbu
Biblioteca Municipala ''St. L. Roth'' Medias

Vicepresedinti: Ioana Butnaru si Daniela Stancu
Biblioteca Judeteana ''ASTRA'' Sibiu

Secretar: Gabriela Hasegan
Biblioteca Judeteana ''ASTRA'' Sibiu

Membru: Irina Racovitan
Biblioteca Judeteana ''ASTRA'' Sibiu

Faceți căutări pe acest blog

Participi la Campania:''In vara aceasta, la moda este CARTEA''?

ANBPR Filiala Sibiu © 2012 | Template By Jasriman Sukri